Ce este biohumus? De unde achizitionez biohumus?

1

Plasezi o comanda de biohumus

Asiguram livrarea produsului in cel mai scurt timp posibil, in functie de disponibilitatea produsului pe stoc. Ne dorim parteneri pe termen lung, tocmai de aceea asiguram calitate ridicata! Fiecare comanda este tratata cu seriozitate si fertilizatorul este livrat la cele mai inalte standarde.

2

Aplici fertilizatorul organic livrat

Cu o putere de pana la 16 ori mai mare decat a ingrasamantului de grajd, biohumusul se aplica diferentiat in functie de cultura dezvoltata. Ex: Pentru seminte - germinare - se amesteca 1 parte biohumus cu 3-4 parti pamant. Este absorbit in toate ciclurile de viata ale plantelor.

3

Te bucuri de recolte Bio

Felicitari! Acum productia este mult mai mare, randamentul este mai bun si deasemenea pretul cerut poate fi mai ridicat datorita proprietatilor unice oferite de biohumus, fertilizatorul oferindu-va recolte cu continut ridicat de vitamine, minerale si previne acumularea de metale grele si nitrati /nitriti.

Ce este biohumusul ?

Biohumusul (vermicompostul ) – este un  ingrasamant organic natural microbiologic pur, rezultand din amestecul unui gunoi de grajd si producator biohumus romania timisa deseurilor producator biohumus romania timisbiologice produse de rame. Produsul contine setul necesar de nutrienti macro si micro, enzime, antibiotice sol, vitamine, hormoni de crestere si substante humice.  Bio-humus, in medie, contine o concentratie mai mare de azot, fosfor, potasiu, calciu precum si o serie de microorganisme benefice si bacterii decat cele pe care le-am gasi de obicei in straturile superioare ale solului. Acesta este utilizat ca un fertilizant natural pentru sol fiind amestecat cu pamant, in functie de concentratia sa. In contrast cu ingrasamintele chimice care hranesc planta direct, dar deterioreaza solul, biohumusul imbogateste fertilitatea solului ca un intreg.

De unde achizitionez biohumus?

SC Duo Bio SRL este producator de biohumus si va ofera o gama variata de produse. Suntem alaturi de fermierii care doresc productivitate crescuta si in acelasi timp productii mai sanatoase. Credem, cu adevarat, ca viitorul agriculturii inseamna productii mai mari, produse mai sanatoase si in acelasi timp profit mai ridicat. Daca sunteti de aceeasi parere, va asteptam sa ne contactati pentru a stabilii impreuna cea mai corecta cale de colaborare. Detalii despre modalitatile disponibile de contact le regasiti in pagina de contact.

Moduri de utlizare biohumus producator biohumus romania

Folosirea lui  ca ingrasamant principal din silvicultura, floricultura, horticultura si gradinarit pentru revitalizarea solului si fertilizare.Un exemplu pentru seminte germinare: se amesteca 1 parte Biohumus si 3-4 parti sol. Legume si flori transplantare: se amesteca 1 parte Biohumus si 3-5 parti sol. Transplantul flori ghivece: se amesteca 1 parte Biohumus si 5 -7 parti sol. Fertilizarea flori si plante ornamentale de interior: 0, 02-0, 03 litri (20-30 ml) Biohumus raspandit in jurul centralei la fiecare 2 luni. Fertilizarea solului: 0, 2 - 0, 3 litri / m2.

 

© Go Biohumus Romania. Toate drepturile rezervate. | Design realizat de Web Delivery | Optimizare SEO prin TOP-SEO